Alleen vandaag gratis verzending & gratis verzending!

Over ons


Wie zijn wij?

 

Laten wij ons even voorstellen, wij zijn het team van Yingo.nl

Wij zijn deze webshop begonnen omdat we van alle snufjes houden die op de markt beschikbaar zijn. Voor elke collectie hebben wij een specialist in ons team, die kunnen je specifiek helpen met het product en professioneel advies geven.

 

 

Frank:

Aangenaam, mijn naam is Frank Van Dijk en ik ben 33 jaar oud. Ik kan je professioneel helpen met alle telefoon producten, denk hierbij aan telefoon opladers, hoesjes, screenprotectors en veel meer. Hiervoor heb ik 8 jaar bij een telefoonzaak gewerkt, ik weet dus als geen ander hoe ik jou het beste kan helpen.

 

Erik:

Aangenaam, mijn naam is Erik Bijl en ik ben 25 jaar oud. Ik kan je helpen met autogadgets, ik heb al 6 jaar ervaring in de autobranche en was opzoek naar iets anders. Ik kan je deskundig helpen met bepaalde gadgets voor jouw auto en weet elke specificatie wat bij jouw auto past.

 

Saskia:

Hallo, mijn naam is Saskia Dijkstra en ben 29 jaar oud.

Ik ben gespecialiseerd in de beauty niche.

Ik kan je helpen met al jou vragen over de producten, uitleg geven en een eerlijk oordeel geven of het een oplossing voor jou bied. Momenteel heb ik nu 11 jaar ervaring en heb ik ook een model opleiding gevolgd. Dit betekend dat ik jou professioneel hulp kan geven wat al je beauty vragen betreft.

 

Joost:

Hoi, ik ben Joost kramer en ik ben 21 jaar oud. Ik loop stage bij Yingo.nl en ik leer ontzettend veel hier. Mijn vakgebied is dan ook huis accessoires, hier heb ik een opleiding voor gedaan en daarom ben ik hier dan ook gespecialiseerd in. Ik kan jou de perfecte oplossing geven en een eerlijke mening of het product bij jou huis past.

 

Ellen:

Hoi, mijn naam is Ellen De Graaf en ik ben 37 jaar. Ik zorg er voor dat alle producten netjes op de site komen, ook zorg ik voor de overige collecties in de webshop. Ik heb verstand van elk product op de markt en ik weet precies waar onze klanten opzoek naar zijn. Jullie kunnen mij bereiken voor de overige producten en collecties.

 

 

 

Kort samengevat:

Een top team met veel verstand van elk product dat wij beschikbaar stellen.

Wij willen dat onze klanten perfect behandeld worden met veel respect en goede zorg, daarom hebben wij besloten onze collega’s aan te nemen om de ALLERBESTE service te geven. Dit onderscheid ons van onze concurrenten.

 

Nog steeds vragen?

Voor vragen kun jij ons bereiken via het contact formulier.